Specialister På Fasadrenovering & Fasadputs

Alltid en genomtänkt fasad med fasadrenovering Stockholm

Vi utför Stockholms bästa fasadrenovering. Det som skiljer fasadrenovering från andra, är att vi har kunskapen och erfarenheten av att utföra fasadrenoveringar som både syns och märks. Du är välkommen att vända dig till fasadrenovering i Stockholm när du vill ha proffsigt fasadarbete utfört. Våra tidigare kunder har lämnat efter sig goda referenser och vi på fasadrenovering Stockholm anser att om man anlitar oss så får du dina önskemål uppfyllda. Vi arbetar med tegelrenovering, tilläggsisolering, putsarbeten och insättning av fönster. Varje fasadrenovering är unik. Det är olika material som behövs och fasadens konstruktion och ålder måste man ta hänsyn till. Vi på fasadrenovering brukar först åka ut och besikta fasaden på plats. Då kan vi se hur stor omfattning som behöver renoveras och vilken metod som är bäst lämpat att utföra arbetet på. I våra tjänster ingår:

 • Fasadrenovering
 • Strukturarbeten
 • Fasad puts
 • Murning
 • Fasadrenovering Stockholm pris

  Alla ser på fasadens utsida

  Fasaden står emot vädrets alla växlingar och det är en bidragande faktor till att fasaden till slut blir sliten. En putsad fasad ska kunna hålla i upp till 20 år. Då behöver man bara underhålla genom att tvätta putsen ren från smuts och alger. Ibland har man inte turen på sin sida och har antagligen fått en dålig putsning som har gett upphov till sprickor i fasaden. Dom värsta sprickorna uppstår när det är vinter. Då kan den kylan göra så att putsen börjar att spricka, detta fenomen kallas för frostsprängningar. Då måste man laga genom att knacka runt sprickan och sen lägga på ny puts. Vi på fasadrenovering är dom experter som kan hjälpa dig att genomföra lagningar av sprickor i fasaden. Putsade fasader är vanligt på betong och tegelväggar. Även träväggar kan ha putsning men då kallas det för revetering.

  Kalkputs består endast av kalk, sand och vatten. Kalkputs är det mest vanliga bindemedel som vi har på våra hus, men det finns även cementputs. Cement är ett tätt material och passar inte på alla hus. Det kan lätt bildas fuktskador och alger angriper gärna cementfasader. Vi på fasadrenovering vet att det är ett svårt hantverk att lyckas med att få fram ett kalkputs som har den rätta konsistensen och att man måste ha en korrekt metod när putsen ska appliceras. Det kan uppstå stora sprickor om putsen inte har torkat den tid som den behöver mellan de olika sättningarna. Detta kan leda till att husets fasad kommer att få enorma skador. Det är därför bäst att låta fasadrenovering göra jobbet. Då vet du att fasaden kommer att få ett både snyggt och hållbart resultat.

  Rätt putsbruk ger en hållbar fasad

  Med fasadrenovering kan du känna dig helt trygg med att vi använder det rätta putsbruket vid en fasadrenovering. Det är väldigt viktigt att man väljer rätt putsbruk till den fasad som behöver renoveras. Vid fel matchning kan fasaden börja att spricka eller inte vara så hållbar som den ska vara. Dom olika putsbruken som finns är bland annat K-bruk och C-bruk. Den först nämnda består av kalk och sand. Kalkputsens främsta egenskap är att den är effektiv på att suga upp fukten. Den lämnar också ifrån sig fukt när vädret är kallt, därför kan inte kalkputs frysa sönder i kylan. C-bruk är starkare än kalkbruk och har en betydligt snabbare torktid. Den släpper inte igenom fukt och massan blir tätare än K-bruk. Det allra mest använda bruket är KC-bruk. Det är en blandning av kalk och cement. Med KC-bruk kan fasadrenovering avväga vilken egenskap i bruket som blir till fasadens fördel.

  Med fasadrenovering i Stockholm kan du vara säker på att resultatet blir välgjort

  Det är ett svårt arbete att putsa en fasad på egen hand. Vi på fasadrenovering är experter på olika sättningsskador och omfogning av tegelrenoveringar. Vid tegelrenoveringar planerar vi tillsammans med kunden om bara vissa tegelstenar ska bytas ut eller om behovet av en totalrenovering är nödvändig. Vi har även den kunnighet som krävs för att få en ren fasad. Med fasadrenovering Stockholm kan du vara säker på att få den fasadtvätt som är anpassad efter materialet. Vi tillämpar dom arbetsmetoder som ser till att eran fasad får den rätta behandlingen. Du kan även kontakta oss om du har behov att renovera din källartrappa. Vi kan laga och gjuta nya trappsteg i betong. Kontakta oss när du är i behov av att få en proffsig och välgjord fasadrenovering utförd av vårt kunniga team. Vi erbjuder kostnadsfri offert.

  SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg

  Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här