OM OSS

Vi trivs med att jobba utomhus med fasader och har gjort det i många år. Med tiden har vårt team fått en bred erfarenhet och lärt sig mycket om olika sorters material och konstruktioner. Detta kommer väl till pass i vårt dagliga arbete med fasader.

Kontakta oss gärna så kommer vi och inspekterar ditt hus. Vi ser på fasaden och vad som behöver göras. Ibland räcker det med en tvätt och kanske några mindre reparationer. Andra gånger är det bäst att göra en helt ny fasad. Denna håller sedan i många år. Du kan ta upp alla dina frågor med oss, vi står gärna till tjänst med råd eller förslag.

Fasaden är viktig, bland annat för utseendet. Vi har jobbat med de flesta typer av fasader och kan komma med förslag om du vill göra något nytt. Det samma gäller om du vill ha samma sorts färg, vi kan hjälpa dig komma fram till vad det är och hur du kan fortsätta med samma utseende.

En snygg fasad är välkomnande, och vi ser till att ditt hus blir både tätt och inbjudande. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert så att vi så fort som möjligt kan ta hand om din fasad.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här