VÅRA TJÄNSTER

En fasad kan vara så mycket. Dels är det som ett täckande skal som håller dig och din familj varma och torra. Fungerar som en barriär mellan vädrets makter och de som bor inne i huset. Men fasaden kan också vara varm och välkomnande. Målad i en vacker färg som säger att här bor en familj som trivs med livet.

Allt detta kan vi hjälpa till med. vårt jobb är att måla, reparera och rent allmänt ta hand om fasader. Detta behöver inte göras så ofta, i vissa delar av landet räcker det med vart tionde år. Men du bör helst inspektera fasaden mer regelbundet, vilket vi kan stå till tjänst med. Genom att snabbt ta hand om små läckor och skador så kan du undvika större och mer allvarliga problem.

Vi kan ta hand om i stort sett allt som har att göra med din fasad. Du kan alltid fråga oss om råd, vi står gärna till tjänst. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Det är viktigt att ta hand om din fasad på allra bästa sätt. Vi synar den noga så att inga små skador missas, och sedan ser vi till att till skal är absolut täckande. Fasaden kommer att bli både snygg och funktionell.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här